Over WJM Evenementen – promoties

Ooit zat ik op uw stoel

Dat is precies de reden waarom ik WJM evenementen – promoties ben gestart. WJM staat voor Willem-Jan Molleman, dat ben ik! Ik heb een achtergrond in elektrotechniek en audiovisuele media. Ik werkte als producer in een promotieteam toen het idee voor WJM ontstond. Het team was altijd razend druk met schakelen tussen alle partijen, briefings maken en draaiboeken verzorgen. We waren vaak overweldigd door de administratie, terwijl we eigenlijk bezig moesten zijn met de vertaalslag maken van het doel van het evenement naar beleving van de bezoekers. De spin in het web miste. Iemand die het overzicht hield en alle activiteiten van de teamleden in goede banen leidde. De drukte ging vaak ten koste van de scherpte kwaliteit – een doorn in het oog natuurlijk voor iemand met een audiovisuele media-achtergrond!

Jaar ervaring

Evenementen verzorgd

Promotionele artikelen geleverd

Focus op kwaliteit & ontzorging

In 2009 startte ik WJM evenementen – promoties en help nog steeds met veel plezier bedrijven met de organisatie en coördinatie van succesvolle evenementen. Ik neem werk uit handen en ontzorg teams, zonder in te leveren op kwaliteit en creativiteit. Mijn kracht? Alle facetten van evenementenorganisatie en promotie onder één dak: van advies tot uitvoering en van aankleding tot presentatie. Eén ervaren aanspreekpunt voor een evenemententeams die je alles kan vertellen over de voortgang van het evenement en met en gerust hart de beste promotiematerialen kan toevertrouwen.

Helemaal alleen doe ik het natuurlijk niet. Door de jaren heen heb ik de beste mensen om mij heen verzameld en een breed netwerk opgebouwd van specialisten op evenement- of promotiegebied. Zo zorg ik er altijd voor dat er een enthousiaste crew en échte professionals klaar staan wanneer dat moet.

“Als je het doet, doe het dan goed”

Eén van mijn grote passies is fotografie. Met Het Fotomannetje heb ik mijn audiovisuele achtergrond gecombineerd met mijn ervaring op het gebied van evenementen en promotie. Niets is erger dan een slechte foto van jezelf krijgen op een evenement! Dat doet precies het tegenovergestelde van wat je wilt bereiken. Ik sta echt voor: “Als je het doet, doe het dan goed. Of doe het niet.’ Met Het Fotomannetje leg ik de plezierige of inspirerende momenten vast in een tastbare herinnering voor bezoekers. Eén die niet zomaar de prullenbak of in de vergetelheid verdwijnt, maar nog maanden op de kast of het bureau staat. Met promotionele evenementen wil je immers een blijvende goede indruk achterlaten.

“Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus!” 

Mijn andere grote passie is schaatsen. Ik schaats al van jongs af aan en mag met trots zeggen dat ik 3x Wereldkampioen Allround ben geweest bij de masters en een bronze medaille heb behaald tijdens de World Master Games in Innsbruck. Mijn absolute schaatshoogtepunt waren de WK Masters in Calgary! Door de sportcarrière ben ik altijd met promotie in aanraking geweest en weet als geen ander wat het voor een merk of voor een team kan doen. Daarom train en sponsor ik momenteel o.a. TeamWJM met diverse getalenteerde rijders van junior tot senior.

Het ligt misschien niet voor de hand, maar ik zie veel overeenkomsten met evenementenorganisatie en topsport. Als topsporter, maar ook als evenementenorganisator ligt er druk op je schouders, moet je presteren in een momentopname en doe je het nooit alleen! Ook moet je er vol voor gaan, doe je het niet? Dan wordt het geen succes. Ik heb mijn topsportcredo dan ook overgenomen voor mijn zakelijke succes: winnaars hebben een plan, verliezers een excuus!

Sponsoring door
WJM evenementen – promoties

Kennis maken?

Bel!

+31715426709

 

Kom langs!

Christiaan Huygensstraat 10a
2251 CH Voorschoten

Bedrijfsgegevens

WJM evenementen – promoties B.V.

KvK: 86666916
BTW: NL864042188B01

 

Volg WJM evenementen - promoties B.V.

Waar kan ik u mee helpen?