Evenementenorganisatie

Evenementenorganisatie

Van uitnodigingen en locatie tot techniek en beveiliging. WJM evenementen – promoties regelt het voor u van A tot Z.

Evenementencoördinatie

Heeft u een evenement georganiseerd, maar wilt u beschikbaar zijn voor bezoekers op de dag zelf? Ik neem met plezier het draaiboek uit handen!

Crewbegeleiding

Bent u op zoek naar iemand die de hostesses, catering, beveiligers en technici wegwijs maakt op de dag van uw evenement? Ik help u graag.

Evenementenorganisatie 

Een evenement is een fantastisch middel om uw merk te presenteren, pers uit te nodigen, klantrelaties te versterken of nieuwe kansen te signaleren. Wilt u het goed doen, dan gaat er veel tijd en energie inzitten. U moet overzicht houden en tegelijkertijd letten op de kleinste details! Wordt de werkdruk van uw marketing- en communicatieteam te hoog of ziet u door de bomen het bos niet meer? Een flexibele kracht is de oplossing! Met WJM evenementen – promoties haalt u ervaring in huis en bent u zeker van kwaliteit. Of het nu gaat om het organiseren van een evenement, evenementencoördinatie of crewbegeleiding op de dag zelf. Samen met u streef ik naar enthousiaste bezoekers, een prachtige presentatie en mooie beelden voor later.

Waarom WJM evenementen – promoties?

Kiest u voor WJM evenementen – promoties, dan kiest u voor kwaliteit en alles onder één dak. Ik neem u werk uit handen van de voorbereiding tot de uitvoering. Wel zo handig om met één contactpersoon te schakelen voor een volledige update van uw aanstaande evenement.

R

Flexibel inzetbaar voor evenemententorganisatie

R

Meer dan 12 jaar ervaring in evenementenorganisatie

R

Groot netwerk van de beste evenementenspecialisten

R

Brede kennis & ervaring op alle facetten van evenementen

Kennis maken?

Bel!

+31715426709

 

Kom langs!

Christiaan Huygensstraat 10a
2251 CH Voorschoten

Bedrijfsgegevens

WJM evenementen – promoties B.V.

KvK: 86666916
BTW: NL864042188B01

 

Volg WJM evenementen - promoties B.V.

Waar kan ik u mee helpen?