Evenementen voor KRO-NRCV

Binnen het team van Communicatie & Marketing was Claudia Sondagh verantwoordelijk voor de aansturing van het evenemententeam en de organisatie van evenementen voor KRO en NCRV leden. Maar met een team in opbouw en een groeiend aantal bezoekers ieder evenement, is wat extra kennis en ervaring in huis geen overbodige luxe. 

“Willem-Jan was mijn rechterhand én mijn linkerhand! Hij wist écht overal van.”

Onmisbaar

“Willem-Jan en ik kenden elkaar al van onze tijd samen bij KRO, waar hij startte als stagiair maar doorgroeide binnen de productieafdeling. Eén van de redenen waarom ik Willem-Jan graag erbij had was natuurlijk zijn bekendheid met de doelgroep. Maar, zijn vergaande kennis van al die verschillende facetten, dat maakte hem zowat onmisbaar. Ik kon met hem sparren over draaiboeken, schema’s en scripts. Ik kon het decor, bedrukkingen en merchandise met een gerust hart aan hem overlaten. Maar als ik hem last minute vroeg om een team te begeleiden, was dat altijd goed. Werkelijk niets was hem te veel!”

Als het niet kan, dan kan het toch.

“Willem-Jan zijn werkwijze zou ik omschrijven als heel relaxed, oplossingsgericht en vol goede energie. Energie die hij kan overdragen op een compleet team. Als mijn sparringspartner had hij al-tijd een oplossing. Als het niet kan? Dan kan het toch! Zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Die positiviteit is ontzettend veel waard.”

“Van Night of the Proms in Ahoy tot VIP’s bij de Nijmeegse 4-daagse”

“We hebben samen al wat mooie evenementen op onze naam mogen zetten. Zoals de diverse ledendagen ieder jaar. Deze werden gehouden in bijvoorbeeld Dierenpark Amersfoort of Duinrell. De evenementen waren exclusief voor KRO en NCRV leden, waar we verschillende activiteiten organiseerden in het kader van populaire programma’s. Je kon met je favoriete acteur op de foto, meedoen aan quizzen, op meet & greet met presentatoren en leden werden natuurlijk overladen met goodies.

Ook het ledenconcert van The Night of the Proms in Ahoy heb ik met Willem-Jan gedaan. Met optredens van onder meer Suzanne Vega, Seal, Milow, Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience en John Miles. Een ander mooi voorbeeld was het KRO Detective weekend met echte Britse acteurs, waar leden premières konden zien die nog niet eerder op de Nederlandse televisie waren vertoond. En niet te vergeten de VIP-onthaal van de ledenraad (gekozen door de KRO-leden zelf) tijdens de Nijmeegse 4-daagse. Och ik kan er zo nog 10 noemen!”

Waar kan ik ú mee helpen? 

Evenementenorganisatie

Een evenement is een fantastisch middel om uw merk te presenteren, relaties te versterken of kansen te signaleren. Schakel WJM evenementen – promoties in voor evenementenorganisatie, coördinatie of crewbegeleiding.

Branded foto's op locatie

In het door u gekozen morphsuit van Het Fotomannetje schuilt een professionele fotograaf. Hij verzorgt foto’s met een custom made branded kader die nog maanden op het bureau staat en bezoekers herinnert aan uw evenement.

Branded kleding & accessoires

Zorgen voor een professionele uitstraling van uw personeel of team doet u met uniforme promotionele -, sport – en bedrijfskleding. Van hoodies en mondkapjes tot poloshirts en paraplu’s. U vindt alles in de webshop.

Presentatiematerialen

Presentatie kan zoveel doen voor de beleving van bezoekers! Ik adviseer u graag over de juiste uitstraling, aankleding en diverse presentatiematerialen, zodat uw merk straks schittert tussen de concurrenten.

Giveaways & Relatiegeschenken

Een simpele giveaway aan potentiële klanten of een exclusief relatiegeschenk als bedankje aan vaste klanten? Ga voor een veel gebruikt voorwerp of een geschenk met een ludieke boodschap. Hoe gaat u indruk maken?

Waar kan ik u mee helpen?

Heeft u een vraag of verzoek tot een offerte op maat? Ik ga graag voor u aan de slag! Bel of mail gerust als u vooraf even wilt overleggen of sparren over de beste oplossing voor uw evenement of promoties.

Zij gingen u voor

Kennis maken?

Bel!

+31715426709

 

Kom langs!

Christiaan Huygensstraat 10a
2251 CH Voorschoten

Bedrijfsgegevens

WJM evenementen – promoties B.V.

KvK: 86666916
BTW: NL864042188B01

 

Volg WJM evenementen - promoties B.V.

Waar kan ik u mee helpen?