Organisatie van GfK Get Together

“Als Willem-Jan zegt dat hij het regelt, dan regelt hij het! Hij zal altijd zijn afspraken nakomen. Dat is een van de reden waarom ik al jaren bij Willem-Jan aanklop. Aan een half woord van mij heeft hij genoeg. Het maakt niet uit wanneer of hoe laat ik bel, hij zal altijd proberen mijn probleem op te lossen.”

“Bij Willem-Jan kun je écht service verwachten.”

Intensiever samenwerken bij de start van WJM evenementen – promoties

“Willem-Jan en Monique Moeskops kennen elkaar van hun tijd bij de KRO. “Hij was producer in die tijd en ik was teamleider van de afdeling communicatie. We werkte kort voordat Willem-Jan als zelfstandige begon samen, maar de samenwerking werd intensiever toen ik voor marktonderzoeksinstituut GfK ging werken. Ik was Hoofd Marketing en Communicatie GfK Nederland. Dan heb je heel regelmatig presentatiemateriaal, relatiegeschenken en giveaways nodig! Ik kon op hem rekenen als het ging om presentatiestandaardjes, goodies en bestickeringen, maar hij heeft ook grotere, logistieke evenementopdrachten opgepakt in die tijd.”

GfK Get together 
“Een van de grotere evenementen waar we samen opgetrokken zijn was de GfK Get Together. Destijds waren in korte tijd drie onderzoeksbedrijven overgenomen door GfK. Logischerwijs voelde het aan als drie kleine, op zichzelf staande eilandjes. Het doel van GfK Get Together was dan ook om de eilandjes te doen samensmelten, elkaar te leren kennen en het GfK gevoel over te brengen. Tijdens het evenement speelden we onder andere het spel “Over de streep”, dat was afgeleid van het gelijknamige, succesvolle televisieprogramma van de KRO. Ook werden andere interactieve spellen georganiseerd en werd de dag afgesloten met een borrel en een feest! Willem-Jan verzorgde ontzettend veel: de aankleding van de studio, de catering, de DJ, de aankleding van de dansvloer tot aan de verlichting.” 

De start van Het Fotomannetje
“Met Willem-Jan samen hebben we ook de oranje GfK mannetjes geïntroduceerd. In oranje morphsuit kwamen de GfK mannetjes telkens terug op ieder evenement. Eerst waren ze fotograaf. Willem-Jan noemde ze toen al “de fotomannetjes”. Daaruit is volgens mij zelfs zijn concept voor Het Fotomannetje ontstaan! Later kregen de GfK mannetjes ook andere activiteiten. Ze liepen rond in de bedrukte pakken, kletste met mensen en waren een echte eyecatcher voor GfK.”

Willem-Jan in 3 woorden

“Trouw, oog voor detail en een regelneef eerste klasse. Hij knalt niet zomaar een pallet bij de voordeur. Bij Willem-Jan kun je écht service verwachten.”

Waar kan ik ú mee helpen? 

Evenementenorganisatie

Een evenement is een fantastisch middel om uw merk te presenteren, relaties te versterken of kansen te signaleren. Schakel WJM evenementen – promoties in voor evenementenorganisatie, coördinatie of crewbegeleiding.

Branded foto's op locatie

In het door u gekozen morphsuit van Het Fotomannetje schuilt een professionele fotograaf. Hij verzorgt foto’s met een custom made branded kader die nog maanden op het bureau staat en bezoekers herinnert aan uw evenement.

Branded kleding & accessoires

Zorgen voor een professionele uitstraling van uw personeel of team doet u met uniforme promotionele -, sport – en bedrijfskleding. Van hoodies en mondkapjes tot poloshirts en paraplu’s. U vindt alles in de webshop.

Presentatiematerialen

Presentatie kan zoveel doen voor de beleving van bezoekers! Ik adviseer u graag over de juiste uitstraling, aankleding en diverse presentatiematerialen, zodat uw merk straks schittert tussen de concurrenten.

Giveaways & Relatiegeschenken

Een simpele giveaway aan potentiële klanten of een exclusief relatiegeschenk als bedankje aan vaste klanten? Ga voor een veel gebruikt voorwerp of een geschenk met een ludieke boodschap. Hoe gaat u indruk maken?

Waar kan ik u mee helpen?

Heeft u een vraag of verzoek tot een offerte op maat? Ik ga graag voor u aan de slag! Bel of mail gerust als u vooraf even wilt overleggen of sparren over de beste oplossing voor uw evenement of promoties.

Zij gingen u voor

Kennis maken?

Bel!

+31715426709

 

Kom langs!

Christiaan Huygensstraat 10a
2251 CH Voorschoten

Bedrijfsgegevens

WJM evenementen – promoties B.V.

KvK: 86666916
BTW: NL864042188B01

 

Volg WJM evenementen - promoties B.V.

Waar kan ik u mee helpen?